Sunday, June 21, 2009

Pesta Malam Indonesia 3

Waahhh!!! best giler dapat jumpa Dewa 19 and Andra & The Backbone after so long tak jumpa.

Well Pesta Malam Indonesia 3 terbaik this year i guess... the line up, the set up everything cool.
VIP tent..perrghh!!! terbaik. Macam dalam refrigerator... Tahniah TM & Fat Boys!

PMI3 Performance starts by our local band A.K.U and Jinbara. Di hangatkan terus oleh Padi, Andra & The Backbone, SO7, Gigi and Dewa 19 as finale. Well nothing much i can share on Padi, So7 and Gigi... heheheh but of coz the other two bands banyak leh cerita.

Andr & The Backbone performed after Padi. Antara lagu2 hits yang dibawa petang tu adalah Musnah, Main Hati and Sempurna. Cool tak?...cool lahh.... Solo part Andra always "gempaks" thats brings up the performance. Stephy dengan rambut panjang yang lembut jatuh ke dada.. make him looks sexy while playing the guitar. Supported by Dewa 19 drummer - Agung, the beat hits everyone yang watch the performance. Not too bad Deddy sampaikan lagu-lagu mereka dengan baik skali!!!...for those yang belum dapatkan album Andra & The Backbone 1 & 2.. better go and grab one. Teliti thank you note nya k.. ada nama i tau:P

Well of coz the finale will be the paling "gempaks" one. Dewa 19 performed their hits singles ever such as Separuh Nafas, Dewi, Mati Aku Mati and finale lagu wajib ARJUNA!!!! owh shit.. stim giler dengar.. hahahaha dengan nyanyian Ahmad Dhani and of coz Once...performance Dewa 19 terbaik. Cuma kurang best nya performance Dewa singkat sangat... 6 lagu je tak banyak.. so tak berapa puas lah kan... well tapi yang penting terubat gak lah hati nie...

Well would like to share with you guys photo masa di PMI3... jangan ada yang makan hati k..!!

Cool!!! Support DEWA 19 and Andra & The Backbone!!!!

Adios!!!











2 comments:

Sarah Molko said...

nasib baik kau tak amik gambar ngan stephy ku!!

edzlin007 said...

arjuna...next time aryuna. :p love dewa 19