Saturday, April 25, 2009

Hey!!! ONLINE from KRU BOOTH@ JOM HEBOH Lumut!!!

YUHUUUUUUU!!!!!!!!!! I am now online from KRU Booth @ JOM HEBOH LUMUT, PERAK!
Panas tapi menarik... hahahahaha!!!! Ramai abang2 TLDM di sini... sapa yang single mingle.. boleh lah datang cuci mata... (i'm not single) waahhh gitu!!!
KRU seperti biasa.. buka booth di JOM HEBOH.. ni merupakan booth ke 2 kami sepanjang JOM HEBOH diadakan. Menarik.. banyak barangan yang kami jual seperi DVD, VCD, CD album dan filem... novel2 dan comic keluaran KRU... Back TO School Cicakman products... dan banyak lagi..
Rugi rasanya kalau orang Lumut tak singgah sebab barangan ni hanya boleh dapat di booth KRU sahaja dan tidak di tempat lain... so Dapatkan barangan KRU dengan harga PROMOSI!!!
Of coz kita ada artis seperti DAFI dan Cicakman yang akan meriahkan booth kami. Bagi yang membeli pastinya akan berpeluang untuk berjumpa dengan artis kami... bukan hanya berjumpa tetapi boleh dapatkan tandatangan dan bergambar dengan mereka...
MARI LAAHHH!!!! Huhuhuhu... Will share more with u guys later with lots of photos...
IDIOS!!!!!!!!!!1

3 comments:

I am Karl said...

hye kak ayu

my 1st time ere

sgt2 bangga dgn kejayaan KRU

determination diorang n team

smpai jd distributor film luar. karl dh tgk disco worms tu

btw, karl ada harapan. Karl arap KRU akan amik ARIL AF7 as diorang nyer artis

ciri2 yg ade pd ARIL ni sgt sesuai utk dijadikan artis KRU

ARIL berbeza dgn ADAM n DAFI

so xdela wannabe sape2

sure, seperti ADAM & DAFI, ARIL pun bleh jual.....

Ayu Ramli said...

hi Karl

Thanx for your support.

Insyallah... itu semua terpulang pada boss2 KRU kita..

Neway keep your support ya..

Tanpa penyokong mcm karl, kami pun tak kan jadike tahap ni..

thanx again

Anonymous said...

yeehaa!!! suke nyer akak..dengo berita KRU akn lamar Aril...best nyerrr..

To KRU...tq so much..u guys are d best!!!