Friday, August 15, 2008

My Fren!

Haaa ini lah kawan yang jumpa once a year itu pun kalau dia ada concert kat KL.. but so far selama 3 tahun nasib baik every year dia ada show kat sini... PURIEEE - Dewi Dewi..
She is a nice girl!.. semalam bawak dia makan di STG Sunway Pyramid... she likes Nasi Lemak and Teh Tarik...
Hari ni dia sibuk with soundcheck and tomorrow concert Pesta Malam Indonesia 2. So sapa yang beli tiket.. go and watch her performance and support k....
Dunno when pulak nak visit dia di Jakarta.. one day k!...

1 comment:

Megat Eusofe said...

dah agak dah
now if nak jumpa ayu
x-perlu buat temujanji lagi

cari jerk kat STC
:P