Thursday, August 6, 2009

MY BOSS BIG DAY!!!

Helloooo...i am so excited. My boss Norman is getting married tomorrow. Alhamdulillah... kawin jugak dia ni. Best2...

Majlis di adakan secara ringkas di Masjid area Damansara. Bak kata boss, yang penting-penting je dijalankan. Esok yang akan terlibat of coz ahli keluarga sebelah lelaki dan perempuan. Turut di jemput tetamu VVIP, VIP, media dan kawan-kawan. Pekerja cuma yang terlibat sahaja. Yang lain duduk kat opis sambung kerja hahahhaha... kata boss untuk pekerja akan ada reception nanti lepas dorg balik honeymoon.

Semalam me and Christina semangat ni... kita orang pergi beli baju baru sedondon untuk menjadi pengangga Christina pakai kebaya n me baju kurung. Huhuuuuuu...!! Warna grey adalah dari sebelah lelaki, and pink dari sebelah perempuan.. dua2 pun boss tapi Promo team anak bapak... so belah Norman pakai grey la... uhuhuhuhuhu

Will keep u updated tomorrow... coolness!!!!

Daa..

4 comments:

♥Syamelia♥ said...

keep us updated yea ayu...
nk tgk u n christina pakai bju kebaya...
sure sweeettt kn :D

Sarah Abd Rahim said...

Kahwin gak uncle akhirnya hehe..

Lepas uncle, aku nye turn..

Lepas aku, ayu nye turn.. :D

edzlin007 said...

wahhh....selamat pengantin baru la pd norman dan dr shireen itu.

kak ayu, jangan lupa gambarnya....hehe

Ayu Ramli said...

Amy: ok ok sure no problem. Kitaorg pun excited ni

Sarah: heheheheh insyallah

Edzlin: Selamat Pengantin Baru.. kih kih kih ok esok ambik gambar banyak2 and upload...

"Selamat...pengantin baru... semoga... kekal abadi... bahgia ke anak cucu... " (menyanyi ni)