Thursday, October 23, 2008

Dafi @ Hari Keusahawanan SK Kampung Tunku






















Just wanna share with you guys!!!...
Minggu lepas Dafi buat appearance and performance di SK Kampung Tunku..
Best giler ok... ramai sangat peminat2 kecil Dafi yang sanggup spent time untuk tengok Dafi perform and dapatkan autograf Dafi. Comel ok.. ada yang bawak belon, mug, poster and macam2 la...
Happy sangat dorg... especially when Dafi layan dorg semua dengan loving gak ah.. Well Dafi memang suka kids... so suka sangat budak2 tu...

Dafi nyanyi lagu Bila Terasa Rindu...semua pun menyanyi sekuat hati... dah jadi macam sekolah muzik masa tu... part last sekali dafi hulur mic pada dorg.. they sang along.. "bagai di SEMBUH!" sembuh tu kuat2 ok.. hehehe comel giler


turut ada is Irma and Amelya....
Well itu lah dia.. cerita yang nak di kongsi... gambar2 ada kat atas kalau nak tengok

bye


(gambar ehsan DIS)

2 comments:

edzlin007 said...

wahh untungnya kanak2 sek tu. akak ayu, video takde ke? part drg nyanyi sama lagu dgn dafi ke. mesti cute, dah jd cam lagu masa perhimpunan sek gamaknya

* ayu * said...

hi there..
i was there too!!!
here's my review on the event..

http://thesunearthmoon.blogspot.com/2008/10/my-primary-school-after-17-years.html

cayalah dafi!