Thursday, July 3, 2008

Program Raya - ADAM & DAFI

Hmm semalam hari yang meletihkan where both of them ada recording Raya TV program. Selesai recording jam 2pagi.. sampai di rumah pun dah lewat..

Adam nyanyikan lagu yang ada dalam album baru judul "Robot" and "Jika Tak Kerna Kamu". AFCM semalam pun datang memeriahkan untuk bersorak. Adam mula dan akhiri dengan nyanyian lagu Raya beramai-ramai. Yang nampak comel nya tu bila Adam and Dafi berduet lagu "Balik Kampung"... cute sangat.. nampak macam notty boy balik kampung raya.. hahahaha Adam pakai baju melayu putih untuk lagu raya dan jaket hitam and jeans untuk lagu "Jika Tak Kerna Kamu".

Dafi nyanyikan lagu "Bila Terasa Rindu" yang tak dijemu di dengar oleh semua peminat dan penonton.. Dafinites datang kecoh dengan baju kurung and baju melayu.. MERAH u all.. hahaha. Tapi best sangat... coolness.. Dafi duduk sama2 dengan Dafinites sementara nak tunggu turn interview. Happening... Dafi pakai baju melayu Biru Gelap and Biru Cair untuk lagu hari raya.. Untuk BTR, Dafi pakai baju casual.
So tak banyak gambar leh kongsi bersama.. ini lah rupernya dua notti boys balik kampung raya..
Have Fun!

3 comments:

edzlin007 said...

both dafi and adam looks cute on that show. dafinates and AFCM mmg happening tul la...hehehe

~SYAMELIA~ said...

well said ayu,
mmg mcm notty boys balik kg...
a very cute notty boys, of coz...

glad u guys had fun...
wish i was there, but i just couldnt make it...

btw, thx 4 sharing dear...

Megat Eusofe said...

huik
but me sampai terlelap menunggu

first time tgk my misha omar nyanyi live
err...misha ada fc x ???