Monday, June 16, 2008

Bday Celebration!

YEAHHH!!!.. Happy Bday to u.. Happy Bday to u.. Happy Bday to RAY!.. Happy Bday to u!!!!
Waahhh dah tua ni Ray... apa2 pun Ayu doakan "Semoga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki...amin" Ikhlas tau..

Anyway...thanx to Dafinites especially Amy and Lilo yang sudi jemput Ayu join the bday celebration!... Simple tapi meriah sangat... dengan cerita Rajan yang tak terhabis, dengan cerita Megat dan airnya, macam2 lah... yang berebut nak bergambar... best! happening sangat.

Kata Rajan, kek ni di tempah khas untuk Ray. Rajan pilih 3 color rose (Pink, Biru & Kuning) serta tulisan umur yang besar warna merah katanya... waahh meriah kek Ray! so ni lah balance cake yang dapat Ayu ambik.

Ni gambar dengan Dafinites - Fara & Safia. (gambar ni ehsan ray rasanya)

Ini air yang di minum Megat... pelik namanya Tea Jejube.. (ayu pronounce lain :p) hehehe... Megat transform lain sket lepas minum air neh.. hehehe

Ok ini lah finale party Ray... bday boy and Rajan transform jadi Mat Putih... kena baling tepung.. Ayu tak join.. kat atas je.. tapi AC join kat bawah main baling tepung.. Happening kan?!

Thanx again to Dafinites yang sudi jemput Ayu & AC. Kononnya suprise jugak lah untuk Ray. Dafi tak de...kat indon! Al-kisah pada hari Sabtu (14th June08)

Tapi yang paling best.. hahaha ramai yang question siapa Ayu dalam CB. CARI!!!!

6 comments:

~SYAMELIA~ said...

it was great having u with us...
nxt time, if ada event, joint lg ok...

ps:
u kan dafinites gaks... hehhhehe...

- lepas ni harus la ramai yg gigih nk find out siapa ayu dlm CB... hehheheh...

Ayu Ramli said...

Teruskan activiti mencari siapa Ayu dalam CB... kalau lebih 10 org dapat jumpa.. kita buat PARTY!!! Ayu sponsor...
hahahhahaha

Farazila said...

wah.,..ayu nk buat party..errr yg stay pon x lepas agy...
xpela 2 in 1 k...
so teruskan mencari...

fara said...

hahaha :D
saba la.
fara akn cri AYu dlm CB
tnggggggggu ;p
hehe

p/s : kena rajin masuk CB ni.
btw..
Thanks fr coming okay?
nxt time kite lepak lg!
2nd time ayu kenaaa buat bising tau! :P

[r][a][y] eusouff said...

ayu....
amy, dafi & ray dah tahu siapa kamu
tu dah 3 orang
lagi 7 org akan ku tuntut janjimu itewww

nak cukupkan 10 senang jer
3 org tu pecahkan rahsia
jangan kata 10, empat puluh pun boleh...


hahahhaha

[r][a][y]

Ayu Ramli said...

wahhh evil sungguh bunyinya en ray... hahahahahahhahaha