Sunday, June 22, 2008

Aktiviti Rakan Muda Dafi di Pekan Pahang

Hari Sabtu - 21 June 2008, Dafi ada show di Dataran Pekan Pahang sempena Majlis Belia Benci Dadah!... Petang tu lepas sampai jam 3petang, Dafi ke venue untuk soundcheck. After soundcheck Dafi melawat booth yang ada di sana. Antaranya booth Kelab Rakan Muda Pekan.



Sempat lah Dafi isi borang register as one of Rakan Muda Pekan members.
Aha... after dah jadi members tu kena la support aktiviti yang ada, so Dafi main game ala-ala RODA IMPIAN - Jawab soalan. So Dafi dapat soalan tentang Alam Sekitar!.

Next game ni AGAK susah le... kena masukkan gelung bulat tu kat dalam tempat yang disediakan kat atas papan tu.... Sila beri anggaran korang, berapa banyak yang Dafi berjaya masukkan?


Last before balik.. ambik photo ramai2. Semua ni sukarelawan Rakan Muda Pekan!.

Supportive giler...

Malam tu tak dapat nak ambik gambar banyak waktu show.. maklum lah kena kerja. So untuk tatapan semua tengok lah gambar Ayu & Dafi.. jangan jeles k..


8 comments:

edzlin007 said...

huhuhu...best nya acara tu, tp sayang jauh tak dpt pegi. brape ek gelung? 5 ada? :)

Megat Eusofe said...

misz ayu
me akan jeloues melous if dapat snap pic with makcik oprah
huhuhuh i luv her
:P

~SYAMELIA~ said...

dear ayu,
thx 4 the update...
xdpt pg, dpt tgk pic ok la...

berap gelung? haruslerrr semua kots...

---> lepas ni nk join rakan muda lak gak... persoklannya, muda lg kerrrr....

Farazila said...

erkk..jeles..
xde maknanya lah...
makan hati jerk..hahahha

thanks share pic nie...
lilo rase satu gelung pon x masukkan..

Ayu Ramli said...

keh keh keh!....
Teruskan meneka berapakan gelungnya..

Makan hati goreng kicap ngan Nasi.. SEDAP!

ehehehhe

MyRaLiCiOuS_89 said...

hurm.... 8 gelung ada x???
wakkakaa..

jeles??? hurm...
jap nak pikiaq sat no..
kekekeke..

xda ler jeles
tp..
tetibe rasa nak nyanyi lagu bila terasa rindu..
kekekke

fara said...

hahahha ayuu thanks so much fr the update!
hehe takk dpt pg kn?huhu

oh brapa gelung?
satu je kot.hehehe ;p

oh takde jeles pon. hahhaa :P
(dlm hati jeles sbenarnye)

Ayu Ramli said...

Hahahha jawapannya.. HADO!

Terima kasih kerana sudi meneka.

Pemenang yang berjaya meneka betul hanya lah LILO.. huhuhuhhu!..
(tiada hadiah ok)

walaupun tak masok.. tapi tetap maintain comel kat situ ok..

:)